ponedjeljak, 12. rujna 2016.

KURVETINA

Da! I dalje bi se moglo reći da imam nekakvih fizičkih smetnji koje bismo mogli objasniti kao djelovanje multiple skleroze, u daljnjem tekstu KURVETINA (!!!!!!!).
Kako mi je zbilja i stvarno PUN KUFER SVEGA(!!!!), odlučih se za otvoreni rat protiv KURVETINE (!!!!!) i njoj srodnih demona.
Nema više cile – mile (što god to značilo). Ili ću pobijediti ili ću umrijeti. DOSTA!!!


Kao prvo moje dugogodišnje iskustvo (tko bi pomislio da ovo može biti negativan opis u CV-u, al' eto) me je naučilo nekoliko stvari vezano uz KURVETINU.
Prehrana: što je moguće manje raznih začina, pogotovo onih koji ne žive u vrtu. Ništa prženo, ako je ikako moguće (DA! Možete se povremeno počastiti (stoko jedna proždrljiva!) Bez svinjetine! Ne zato jer je tako rekao Allah Svemilosni, Milostivi, iako, i to je valjan razlog obzirom da Allah nije budala, da se razumijemo, nego zato što nekako šteti. Kako, ne znam, ali nije za nas (pitajte Allaha!). Puno voća koliko god možete strpati u sebe i što je moguće više sladoleda (za mir u duši i dodatne kalorije). Riba, riba i riba. Pietina, puretina, junetina (ako baš morate) Rakovi, školjke i onda još malo sladoleda. Jedite koliko možete orašaste plodove i bobičasto voće. Ako prehrani zaista želite dati na važnosti onda vam evo link jedne naše supatnice koja detaljno opisuje što i kako. Nemojte se prestraviti ili možete, ali si onda postavite pitanje: što vas više plaši – KURVETINA(!!!) ili ova vrsta prehrane

Tijelo: Vježbajte svaki dan nekoliko puta. Ako ste skroz na skroz nepokretni, podižite dlan i stopala i zatežite mišiće (napnite se, pa opustite i tako koliko možete plus jedan) Ako ste u fazi Robocopa  onda se bacite na vježbe joge koja vam god paše. Ja radim 5 Tibetanaca.

 Plivajte koliko god možete i gdje god možete. Multiplaši mogu besplatno na bazene, ako su u lokalnoj udruzi. Koristite fizikalnu terapiju kad već možete. Ne buditelijeni!  Vozite kućni bicikl ili se ulovite za naslon stolice i trčite na mjestu. Ovo drugo je super,  jer je smješno za krepat. Vjerojatno ćete se samo gegati u mjestu, ali uz dobru muziku nije tako loše. Tjerajte se da hodate!!! Spavajte svaki dan dodatnih sat- dva.
Dodatci prehrani: Neurobion (ne stalno, ali odradite kuru), vitamin D3 – NAJVIŠE 8-10 kapi dnevno, magnezij, željezo, tibetanska sol ( 5 žlica meda pomiješati  sa 1 žlicom tibetanske soli)  - uzimati prije spavanja jednu malu žlicu. Svakako bi valjalo da odradite i kuru sa korjenom bijele imele. Imela se namače preko noći – ne smije se kuhati. Pomaže kod cirkulacije (one smrzotine u nogama, a noge na dodir nisu hladne, znate o čemu pričam). Ako me kojim slučajem želite osobno upoznati ili me nazvati, molim prije toga počnite uzimati antidepresive (Eliceja 10 mg nije loša). Ne želim slušati kako je vaša multipla zla i opaka i što vam sve radi. Živim to svaki dan i ne treba mi podsjetnik.
Duh:  postoji nešto što se zove duhovno liječenje. Izbacivanje straha i bijesa. U svakom slučaju meditirajte svaki dan bez iznimke, osobito nedjeljom u 20.00 sati, jer tada meditira pola svijeta, pa je energija jača. Ima još načina i tehnika iz ove grupe i svi su učinkoviti.Važno je zadržati odlučnost, a za to nam treba vjera u sebe. Tajna ratovanja jest nesalomljivo uvjerenje. Nasavladiva vjera.
Ne znam jeste li pročitali priču „Bog i štikle“ ali taj dan koji jest stvaran je završio ovako


Uz sve gore navedeno, naravno uz sve ovo uzimajte ulje , odnosno koncentrat KANABISA,  odnosno KONOPLJE, u narodu poznatom kao Belzebubov okot.
Po mom iskustvu i NE TVRDIM DA SAM U PRAVU! Postoje dva moguća dobavljača koja mude kvalitetnu robu.Ne budite glupi i ne isprobavajte ono što nije probano. Ja sam se samovoljno izložila eksperimentima i, doduše nije mi izrastao svinjski rep, ali nije ni pomoglo. Pomoglo je ulje od slijedeća dva proizvođača: Mediccanna - Nizozemska i Medi hemp - Austrija. Prvo je RSO, a drugo industrijska konoplja.
Razlika između jednih i drugih je da je jedno sa THC-om i mora se pažljivo dozirati, a drugo je bez THC-a i jednako pomaže., brže stigne i troškovi poštarine su manji, a i imaju više različitih proizvoda po različitim cijenama. Mediccanna je ukupno gledano jeftinija, ali je možemo koristiti kod teških oboljenja, dok Medi hemp, može pomoći kod svega i svačega. Za sve eventualne nedoumice - moj broj je u telefonskom meniku ili evo vam mail: minjavuksandobran@gmail.com pa pitajte. 
Kako bih dokazalai samoj sebi da sve ovo pomsže idem na sistematski pregled i sve odtale preglede znane medicini, onda udarni tretman kanabisa i svega gore navedenog i nakon tri mjeseca opet sistematski. Pa da vidimo!