utorak, 27. rujna 2016.

Trudan biti ili ne biti!

Jednom mi je netko tko me zna iz svih prošlih života, jedna od Sestara napisala:
„...Kada bismo samo uvidjeli zašto smo izabrali put kojem se krećemo i prepreke koje smo si postavili. Zašto je tvoj put od malena, oduvijek posut trnjem, sada  se  trnje pretvorilo u čelične i oštre čavle....“

Teško je to, jer je istinito. Dugo je trajala moja potraga za nekim, nečim... što bih mogla voljeti bez rezerve, bez straha. Ja volim stihijski, silovito. To nije za svakoga. Tako sam eto odlučila roditi djecu. Njih možeš voljeti koliko ti duša želi, a oni ti ne mogu ništa. Savršen oblik tiranije, jer nemojmo se zavaravati! Ljubav je teška i zahtjevna i što više daješ to se druga strana osjeća više okovanom (ili slobodnom. Hm!)

Već znate da sam anarhist. Ne po svom izboru, nego eto tako sam se rodila. Nemojmo zaboraviti onu smokvu. Možda i tu ima nekog uzroka. Kako god, nisam mogla odgajati djecu drugačije nego u anarhističnom duhu i voljeti ih do besvjesti. Sad su već odrasli ili bar tako misle i pitam se govori li Bog (ili sve ono u što vjerujemo,ali  se različito zove): „I vidje Bog da je dobro!“  Pa, nemam pojma. Kad im počnem pričati o smislu života, o humanosti,o sućuti.... Obično mi kažu:“ Gledaj! U potpunosti te razumijem i shvaćam važnost teme, ali molim te 'ajmo o tome kasnije, jer sad mi se baš ono ne da!“ Kasnije ne dođe nikad. Ono što je sigurno jest slijedeće: Njih je toliko baš briga, da ih je baš briga koliko ih je baš briga. 
Kako bi vam bilo jasnije, evo vam njihova slika.

Na pitanje što bi se bitno promijenilo u našoj obitelji i svijetu općenito da meni sutra padne cigla na glavu, Batman je odgovorio: „Ništa! Ti bi našla načina da nas drkaš i sa onog svijeta!“ Krasno. Feb je rekao: „Umro bi optimizam.“  (???!!!) Dakle, netko tko je neizlječivo bolestan, piša i sere u gaće, pada u svako doba dana ne birajući ni mjesto ni vrijeme, sav se smota od grčeva i do sad je tri puta učio pisati iznova je IZVOR OPTIMIZMA!!!
I sad neka mi netko kaže da je s njima sve u redu!
Bilo kako bilo, postoji sumnja da sam možda trudna (ili sam u klimakteriju ili je od kurvetine). Svejedno, iznijela sam tu svoju sumnju mojim sinovima. 
Reakcija Batmana je bila nekako ovakva:

Feb Apolon je bio malo blaži u izričaju:
Hogar strašni:je izjavio da:" On nema ništa sa tim (???) i da ga uopće ne zanima. 
Kako to misli on nema ništa sa tim! Tko onda ima?! Daj da ga barem upoznam! Pa i sam zna da unatoč njegovoj dozvoli da imam pet ljubavnika,do sad nisam uspjela naći niti jednog. Živa nestašica kvalitetne robe! I sad on nema ništa sa tim. Mislim, budimo realni, nit sam djevica, nit sam Marija,pa prema tome za ovo Ga baš nikako ne možemo kriviti!
Suma sumarum: Feb je izjavio da kako on mrzi djecu neće se miješati dok brat (kako smo zaključili da će biti muško, nemam pojma) ne napuni bar 12 godina i onda će mu se predstaviti kao stariji brat, koji je eto imao nekog posla 12 godina.
Batman se opredijelio za odgoju ulogu i obećao da će mali braco (opet muško!) biti najveći divljak od iskona do danas.
Hogar strašni ne prihvaća očinstvo i nije ga briga, ali ako bude curica (konačno!) zvat će se Chiara, a ako bude muško onda se nikako neće zvati ni Din, ni Tin. Ali kako bebe uopće nema, onda nema veze. 
Svakako treba odmah, jučer, kupiti test.
Treću sreću nitko nije ni spomenuo sem mene i probala sam ugovoriti nekakav babysiting,ali bez uspjeha.
Onda je krenula rasprava o problemima be e (koje vele oni, sigurno nema) koji je utjecaj kanabisa na fetus. Ja liječim multiplu uljem kanabisa, dakle, dilema je očita. 
Odmah smo se bacili na google i nismo baš sigurni. Provedeno je samo jedno ispitivanje na  cca 165 djece. Članak ću prevesti i objaviti na Frula.org samo da ufatim vremena.
 To je to, ali na engleskom.

Sad. Test je kupljen, ali meni se ne piški. WC je slobodan od jutros, ali meni se jednostavno ne piški i gotovo.Tik-tak, tik-tak, tik-tak!!!!Negativan!Moji dečki su u ovom stanju:


A ja: što ja. Nemam ništa sa tim.