utorak, 4. listopada 2016.

RAT

         


Eto stigli nalazi! 


Uzeli mi litru krvi i sve i svašta ispitali, okrenuli me naopako i, dragi moji, zdrava sam k'o dren (koji ima Mozgojedca,da se razumijemo).
Vid: lijevo oko  + 3,50, desno oko +3.70
Tlak: 120/80
Kilaža: 53 kg (ali uzmimo u obzir da tri dana nisam bila na WC-u (hoću reći da nisam kakila), pa možemo zaključiti da mi je kilaža nešto manja, jer sam puna...., pa znate već čega, što nikako nije novost.
Slijedi snimak mog hodanja da nam svima bude jasnije kako to izgleda u relativno blagom i nježnom druženju sa KURVETINOM!
Imam šeširić na glavi, jer bi me moja najdraža frizerka Irena zadavila da se s ovakvom kosom pojavim čak i u dvorištu,  

               

E sad ide nalaz MR mozga i vratne kralježnice.
Mozak:puno latinskih riječi, a Ciceron baš otišao kući, pa ću prepisati ono što razumijem i što je bitno: "... vidljive su brojne jasno ograničene T2 i FLAIR hiperintenzne lezije veličine do 12 mm. (Pitanje: BROJNE?!!! Je li to više od 4, više od 8, više od 400, više od čega? Što znači brojno?)
Vratna kralježnica: Osteoondroza C2 -C7 ( to više manje imamo svi, bar mislim)
                              Demijelinizirajući plak vratnog segmenta medule spinalis u visini trupa C4 - C5.
Drugim riječima, duplo gore nego prije 5 godina i sad se uključio i vrat.
To vam izgleda kao nešto ovakvo

Hajde sad da vam pojasnim nešto, svima vama velikog srca, ali s malo vjere. 
Moglo bi se reći da KURVETINA i ja dijelimo istu ćeliju osuđene na doživotnu robiju. Međutim! Ja ZNAM da ću pobijediti! ZNAM! I ona to zna. Ja ću izaći iz ćelije. A ona... KURVETINA - Mozgojedac će ostati u ćeliji zauvijek i sama baš kako je i zaslužila. Da to je mržnja. Da, sposobna sam mrziti! I sve što joj mogu reći za kraj jest: "Da si kurvetina - jesi! Ali nisi i nikad nećeš biti veća kurvetina od mene! Ne poteži me za jezik! Budalo glupa, dani su ti odbrojeni! I sama znaš da je sve ovo gore samo manifestacija tvog djelovanja, jer ti ja to dozvoljavam. A zašto ti dozvoljavam? Zato jer me malo sram biti prva na svijetu koja te se riješila ZAUVIJEK! Mene ne možeš pobijediti! Ja nikada nisam izgubila bitku! Znam ja i zašto te Onaj sa kojim sam u svađi poslao meni; zbog svih onih koji nemaju snage ili talenta ili volje biti veća kurvetina od tebe. Bit će da je zaključio da si suvišna ili prebezvezna. Nemam pojma. Pitaj ga!
Dakle od sad pa dokle bude trebalo (a neće biti dugo) razgovaramo ovako

BUDALO JEDNA GLUPA!!!!